Werkwijze

Triple C bouw- en projectmanagement

Onze werkwijze

 

Of het nu gaat om een nieuwbouw, verbouw of renovatieproject Triple C bouw- en projectmanagement kan u helpen. Triple C bouw- en projectmanagement brengt opdrachtgevers en opdrachtnemers bij elkaar en begeleid totaalprojecten van ontwerp tot en met de realisatie. Transparantie is voor ons één van de belangrijkste pijlers! Wij zullen ten alle tijden zorgen dat u goed zicht houdt op de kosten, de planning en de kwaliteit van uw project.

Vanaf de eerste fase binnen uw project bieden wij u middels een eerste kostenraming een goed inzicht in de verwachte bouw- en investeringskosten. Dit geeft u, voordat u investeert in bijvoorbeeld grond, een ruimte of architect een goed beeld of uw project past binnen het beschikbare budget. Wanneer we samen met u, de architect en overige opdrachtnemers alle plannen definitief hebben kunnen de onderdelen worden ingekocht en kan de bouw starten. Tijdens de realisatie van uw project begeleiden wij het gehele proces, wij bereiden alle onderdelen voor, coördineren (dagelijks) op locatie en houden daarbij toezicht op kwaliteit, voortgang en budgetten. Alles met permanente en transparante terugkoppeling naar u als opdrachtgever. In de laatste fase van uw project vinden er controle rondes plaats om te kijken of alles volgens opdracht en wens is opgeleverd.

Hieronder de voordelen van een samenwerking met Triple C bouw- en projectmanagement.
  • Het project is door een bewezen werkwijze sneller afgerond;
  • U betaalt geen opslag op inkoop van materialen en al het inkoopvoordeel is voor u;
  • U betaalt een vaste vooraf bepaalde vergoeding voor het totale project aan Triple C, geen verassingen achteraf;
  • U krijgt objectief advies omdat er voor ons (financieel) geen inkoopbelangen zijn;
  • U heeft continu inzicht in alle aspecten van uw project;
  • Het is mogelijk eigen opdrachtnemers als leverancier in te brengen;
  • U werkt met een integere partner die u volledig kunt vertrouwen;

Wij kunnen ons voorstellen dat u vol zit met vragen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of alvast met ons brainstormen neem dan contact met ons op. De realisatie van uw droomproject is veel bereikbaarder dan u wellicht denkt.

 

100% TRANSPARANT

OOG VOOR KWALITEIT

AFSPRAAK = AFSPRAAK

Communicatie | Creëren | Controle