Werkwijze

Triple C bouw- en projectmanagement

Onze werkwijze

 

Triple C bouw- en projectmanagement B.V. brengt opdrachtgevers en hun aannemer dichter bij elkaar en treed hierbij op als de begeleidende en ontzorgende spil van het door u gewenste project. De naam Triple C komt vanuit onze 3 pijlers, namelijk Communicatie, Creëren en Controle. Hierdoor varen we altijd met dezelfde visie en vastberadenheid. Door onze transparantie en jarenlange praktische ervaring worden wij beschouwd als een betrouwbare partij die uw project tot een goed eindstation begeleid.

Communicatie:

Allereerst bespreekt u met ons uw wensen en samen met u bekijken we hoe we u de juiste ondersteuning kunnen bieden. Hierna maken we direct een eerste kostenraming waardoor u een goed inzicht heeft in de verwachte bouw- en investeringskosten. Op die manier heeft u, voordat u investeert in bijvoorbeeld grond, ruimte of een architect een goed beeld of uw project past binnen het beschikbare budget. Wij functioneren als begeleidende partij tussen u en uw aannemers en op die manier word u ontzorgd in alle zaken welke we in het proces tegenkomen. Wanneer we samen met u en de aannemers alle plannen definitief hebben, kunnen de onderdelen worden ingekocht en kan de bouw starten.

Creëren:

Tijdens de realisatie van uw project begeleiden wij het gehele proces. Wij bereiden alle onderdelen voor, coördineren (dagelijks) op locatie en houden daarbij toezicht op kwaliteit, voortgang en budgetten. Alles met een permanente en transparante terugkoppeling naar u als opdrachtgever.

Controle:

Gedurende het project vinden er meerdere controle rondes plaats om te kijken of alles volgens opdracht en wens word uitgevoerd en opgeleverd. Zo kunnen we tijdig schakelen bij eventuele veranderingen of onvoorziene omstandigheden.

 

 

Naast de unieke coöperatieve werkwijze die wij u bieden zijn er meerdere voordelen waardoor een gesprek met ons zeker de moeite waard is.

  • Het project is door een bewezen werkwijze sneller afgerond;
  • U betaalt geen opslag op inkoop van materialen en al het inkoopvoordeel is voor u;
  • U betaalt een vaste vooraf bepaalde vergoeding voor het totale project aan Triple C bouw- en projectmanagement B.V, geen verassingen achteraf;
  • U krijgt objectief advies omdat er voor ons (financieel) geen inkoopbelangen zijn;
  • U heeft continu inzicht in alle aspecten van uw project;
  • Het is mogelijk eigen opdrachtnemers als leverancier in te brengen;
  • U werkt met een integere partner die u volledig kunt vertrouwen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vol zit met vragen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of alvast met ons brainstormen neem dan contact met ons op. De realisatie van uw droomproject is veel bereikbaarder dan u wellicht denkt.

 

100% TRANSPARANT

OOG VOOR KWALITEIT

AFSPRAAK = AFSPRAAK

Communicatie | Creëren | Controle