Team

“No Nonsense, what you see is what you get”

Na een actieve periode van ca. 30 jaar in diverse takken van de traditionele bouwvijvers geacteerd te hebben, heeft Peter beslist om in 2010 te starten met Triple C, een bouw begeleiding bedrijf dat de bouwwereld vanuit een ander standpunt bekijkt zoals omschreven in onze werkwijze. Deze werkwijze is gefundeerd door inmiddels bijna 40 jaar ervaring in het bouwend Nederland van kleine tot grote projecten en van renovatie tot futuristische nieuwbouw.

Peter is met zijn jarenlange ervaring een steunpilaar voor ieder bouwproject.

Contact opnemen met Peter?

“Ik geloof in een transparante werkwijze, voor elkaar en met elkaar’’

Kevin vindt de werkwijze van Triple C bouw- en projectmanagement iets natuurlijks

en past helemaal bij hem. Transparantie en samenwerken is hem op het lijf geschreven. Kevin heeft meer dan 10 jaar ervaring in grote Horecazaken en heeft in augustus 2020 zijn laatste project als bedrijfsleider van de succesvolle DOWN TOWN gourmet market in Eindhoven met succes afgesloten.

In september 2020 is Kevin gestart als projectmanager bij Triple C bouw- en projectmanagement om onze diensten uit te breiden met Horecaprojecten, met zijn jarenlange ervaring in verschillende succesvolle Horecaconcepten kan hij ervoor zorgen dat uw project van ontwerp tot realisatie goed wordt begeleid.

Contact opnemen met Kevin?

Communicatie | Creëren | Controle