Verbouw projecten

Heeft u verbouwingsplannen? Een verbouwing kan veel vragen opleveren: hoe lang duurt mijn (ver)bouwproject, hoe zit het met de benodigde vergunningen en zijn mijn specifieke wensen wel realistisch en haalbaar. Of het nu gaat om een aanbouw, een dakkapel of energiebesparende maatregelen, Triple C bouw- en projectmanagement heeft voor alle werkzaamheden de kennis en ervaring in huis. Wij ondersteunen en adviseren u graag bij het kiezen van de juiste opdrachtnemers voor uw verbouwproject.

Eerlijkheid & transparantie

Transparantie is voor ons één van de belangrijkste pijlers! Wij zullen ten alle tijden zorgen dat u goed zicht houdt op de kosten, de planning en de kwaliteit van uw project. Onze werkwijze zorgt ervoor dat u tijdens en na afronding van uw project niet voor verassingen komt te staan.

Wanneer we samen met de benodigde opdrachtnemers alle plannen definitief hebben kunnen de onderdelen worden ingekocht en kan de bouw starten. Tijdens de realisatie van uw project begeleiden wij het gehele proces, wij bereiden alle onderdelen voor, coördineren (dagelijks) op locatie en houden daarbij toezicht op kwaliteit, voortgang en budgetten. Alles met permanente en transparante terugkoppeling naar u als opdrachtgever.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of alvast met ons brainstormen over uw verbouwproject? Neem dan contact met ons op.