Nieuwbouw projecten

Wilt u uw eigen droomhuis bouwen? Dan moet u bij Triple C bouw- en projectmanagement zijn. Voor alle soorten nieuwbouwprojecten gaan wij met u aan de slag om uw wensen te bespreken. Met de aanwezige expertise binnen ons bedrijf, die wordt gestrekt door een jarenlange ervaring, kunnen wij exact aangeven wat wel en niet mogelijk is.
 
De afgelopen 10 jaar hebben wij ons voornamelijk gefocust op het bouwen van staalframewoningen, maar ook een traditioneel bouwhuis behoort tot de mogelijkheden. Wij ondersteunen en adviseren u graag bij het kiezen van de juiste opdrachtnemers voor uw nieuwbouwproject.
 

Eerlijkheid & Transparantie

Transparantie is voor ons één van de belangrijkste pijlers! Wij zullen ten alle tijden zorgen dat u goed zicht houdt op de kosten, de planning en de kwaliteit van uw project. Onze werkwijze zorgt ervoor dat u tijdens en na afronding van uw project niet voor verassingen komt te staan.
 
Wanneer we samen met u, de architect, en overige opdrachtnemers alle plannen definitief hebben kunnen de onderdelen worden ingekocht en kan de bouw starten. Tijdens de realisatie van uw project begeleiden wij het gehele proces, wij bereiden alle onderdelen voor, coördineren (dagelijks) op locatie en houden daarbij toezicht op kwaliteit, voortgang en budgetten. Alles met permanente en transparante terugkoppeling naar u als opdrachtgever. Een eigen huis laten bouwen is veel bereikbaarder dan u wellicht denkt.
 
Wilt u meer weten over onze werkwijze of alvast met ons brainstormen over uw verbouwproject? Neem dan contact met ons op.