Horeca projecten

Bent u van plan een nieuwe Horecazaak te starten of kan uw bestaande Horecazaak een upgrade gebruiken? Wij gaan u helpen! Voor kleine en grote Horecaprojecten kunt u terecht bij Triple C bouw- en projectmanagement. Dankzij onze ruime ervaring binnen uiteenlopende Horecaprojecten weten wij precies met welke vragen en zorgen u mogelijk zit. Triple C bouw- en projectmanagement heeft voor al uw werkzaamheden de juiste kennis en ervaring in huis. Wij ondersteunen en adviseren u graag bij het kiezen van de juiste opdrachtnemers voor uw Horecaproject.
 

Eerlijkheid & transparantie

Transparantie is voor ons één van de belangrijkste pijlers! Wij zullen ten alle tijden zorgen dat u goed zicht houdt op de kosten, de planning en de kwaliteit van uw project. Onze werkwijze zorgt ervoor dat u tijdens en na afronding van uw project niet voor verassingen komt te staan.

Wanneer we samen met u, de architect en overige opdrachtnemers alle plannen definitief hebben kunnen de onderdelen worden ingekocht en kan de bouw starten. Tijdens de realisatie van uw project begeleiden wij het gehele proces, wij bereiden alle onderdelen voor, coördineren (dagelijks) op locatie en houden daarbij toezicht op kwaliteit, voortgang en budgetten. Alles met permanente en transparante terugkoppeling naar u als opdrachtgever.


Wij denken graag met u mee

Wij staan u graag bij vanaf het begin van uw project, maar wij kunnen ook indien gewenst in een latere fase instappen. Weten hoe wij u precies van dienst kunnen zijn of wilt u gewoon eens met ons brainstormen over een mogelijke samenwerking? Neem dan contact met ons op!